31.12.2018 GODZINA: 20.00

W Sylwestrowy wieczór nasz Szef Giacomo Monzali przygotuje specjalną kolację, która rozpocznie się o godzinie 20:00.

Serwować będziemy 9 daniowe menu degustacyjne w cenie 340 zł/os.

Opcjonalnie nasz sommelier może zaproponować Państwu wine pairing – dobór kieliszka wina do każdego dania, w cenie 320 zł/os. Wieczór dopełni koncert muzyki fortepianowej. Nowy Rok wspólnie przywitamy kieliszekiem wina musującego.

 

MENU

— AMUSE BOUCHE —

SELER / ORZECH ZIEMNY / KOPEREK

TERRINA Z WĄTRÓBEK GOŁĘBICH / PECORINO / CEBULA

MLEKO MIGDAŁOWE / BURAK / KALAMINTA

RAVIOLI / ZAJĄC / MOSZCZ WINOGRONOWY / BERGAMOTKA

DORSZ / PASTERNAK / KAWA

MOSTEK WOŁOWY / KOPER WŁOSKI / GORYCZKA

HOMAR / SUSZONA ŚLIWKA

— PRE-DESSERT —

MLEKO / FIGA / SŁODKA KUKURYDZA

ZABAJONE / ARONIA

— PETIT FOURS —

 

 

REZERWACJE PRZYJMUJEMY DROGĄ MAILOWĄ: biuro@studioqulinarne.pl LUB TELEFONICZNIE: +48 12 430 69 14