Menu 

poniedziałek – sobota 1800 – 2130 ostatnie zamówienia do kuchni

5- daniowe

  • 185 PLN

    Wine pairing

      • Standard 120 pln Premium 190 pln
      • —Amuse Bouche—

      • Jajko / kalafior / skóra z kurczaka
        Egg / cauliflower / chicken skin dill

        Tatar wołowy/ czosnek niedźwiedzi/ małże
        Beef tartare/ wild garlic/ mussels

        Dorsz/ pomidor/ sól z troci
        Cod/ tomato/ bull trout salt

        Kurczak / marchew / rokitnik
        Chicken / carrot / sea buckthorn

        Kefir / biała czekolada
        Kefir / white chocolate


        —Petit Four—

          7- daniowe

        • 215 PLN

          Wine pairing

            • Standard 190 pln Premium 260 pln
            • —Amuse Bouche—

            • Jajko / kalafior / skóra z kurczaka
              Egg / cauliflower / chicken skin

              Królik/ seler/ bazylia
              Rabbit/ celery/ basil

              Halibut / szparag / szpinak
              Halibut / asparagus / spinach

              Wieprzowina / cebula / trybula
              Pork / onion / chervil

              Jagnięcina / kalarepa / komosa ryżowa
              Lamb / kohlrabi / quinoa

              Truskawka/ kakao/ sól morska
              Strawberry/ cocoa/ sea salt

              Kefir/ biała czekolada
              Kefir/ white chocolate

              —Petit Four—

              Do rachunku doliczany jest serwis w wysokości 10%. A discretionary 10% service charge is added to all parties

            • Aktualizacja: maj 2018