Menu 

poniedziałek – sobota 18 00 – 22 00

5- daniowe

  • 185 PLN

    Wine pairing

      • Standard 120 pln Premium 190 pln
      • —Amuse Bouche—

      • Troć/ burak/ koperek
        Bull trout/ beetroot/ dill

        Tatar z sarny/ seler/ kasza gryczana
        Roe deer tartare/ celery/ buckwheat

        Dorsz/ pomidor/ sól z troci
        Cod/ tomato/ bull trout salt

        Cielęcina/ dynia/ czyściec bulwiasty
        Veal/ pumpkin/ hedge nettle

        Hibiskus/ śliwka
        Hibiscus/ plum


        —Petit Four—

          7- daniowe

        • 215 PLN

          Wine pairing

            • Standard 190 pln Premium 260 pln
            • —Amuse Bouche—

            • Troć/ burak/ koperek
              Bull trout/ beetroot/ dill

              Królik/ seler/ bazylia
              Rabbit/ celery/ basil

              Wieprzowina/ cebula/ brukselka
              Pork/ onion/ brussels sprouts

              Sandacz/ jabłko/ śmietana
              Zander/ apple/ sour cream

              Jeleń/ topinambur/ kawa
              Deer/ jerusalem artichoke/ coffee

              Hibiskus/ śliwka
              Hibiscus/ plum

              Karmel/ orzechy arachidowe/ popcorn
              Caramel/ peanuts/ popcorn

              —Petit Four—

              Do rachunku doliczany jest serwis w wysokości 10%. A discretionary 10% service charge is added to all parties

            • Aktualizacja: 24 listopad 2017