Menu

Poniedziałek – Sobota 1800 – 2130 ostatnie zamówienie do kuchni

5- daniowe

  • 185 PLN
  • Wine pairing

  • Standard 120 PLN Premium 190 PLN


    —Amuse Bouche—

    Małże okładniczki / kapusta
    Razor clams / cabbage

    Serce wołowe / drożdże
    Beef heart / yeast

    Węgorz / mleko kozie
    Eel / goat milk

    Nos wieprzowy / miso / ziemniak
    Pork nose / miso / potatoe


    —Pre-Dessert—

    Migdał / śliwka / marchew
    Almond / plum / carrot


    —Petit Four—

    7-daniowe

  • 215 PLN
  • Wine pairing

  • Standard 170 PLN Premium 260 PLN


    ---Amuse Bouche---


    Jabłko / fermentowany twaróg
    Apple / fermented cheese

    Ślimaki / cytryna / mniszek lekarski
    Snails / lemon/ teraxacum

    Małże Św. Jakuba / drewno czereśniowe / pietruszka
    Scallops / cherry wood / parsley

    Żabnica / zioła
    Monkfish / herbs

    Przepiórka / ziarno
    Quail / seeds


    ---Pre-Dessert---



    Lubczyk / krem angielski
    Lovage / English cream

    Migdał / śliwka / marchew
    Almond / plum / carrot


    ---Petit Four---

  • Do rachunku doliczany jest serwis w wysokości 10%.
    A discretionary 10% service charge is added to all parties.


  • Aktualizacja: 10 Sierpień 2018