Menu 

poniedziałek – sobota 18 00 – 22 00

      • Troć/ creme fraiche/ bazylia
        Bull trout/ creme fraiche/ basil
      • Terina z kurzej wątróbki
        Chicken liver terrine
      • Kurze żołądki/ ricotta/ estragon
        Chicken’s stomach/ ricotta/ tarragon
      • Serca kurze/ pokrzywa
        Chicken heart/ nettle
      • Golec zwyczajny/ czosnek/ cytrusy
        Artic char/ garlic/ citrus
      • Żebro wołowe/ pomidor/ BBQ
        Beef ribs/ tomato/ BBQ
      • Ośmiornica/ trawa morska/ sezam
        Octopus/ seagrass/ sesame
      • Królik/ botwina
        Rabbit/ beet green
      • Cytryna/ jogurt
        Lemon/ yoghourt
      • Migdał/ ciemne piwo
        Almond/ dark beer

      Set menu

      poniedziałek – sobota 18 00 – 22 00

        • 3 daniowe 3 courses

      150 pln

        • 5 daniowe 5 courses

      185 pln

      Wine pairing

          • Standard 120 pln Premium 190 pln
            • 7 daniowe 7 courses

          215 pln

          Wine pairing

            • Standard 190 pln Premium 260 pln

          Do rachunku doliczany jest serwis w wysokości 10%. A discretionary 10% service charge is added to all parties

        • Aktualizacja: 28 marzec 2017