1a

Katarzyna Gruning

Właścicielka
W Studiu Qulinarnym łączy wszystkie swoje pasje. Entuzjastka oryginalnych smaków i dalekich podróży, z których nieustannie przywozi kulinarne inspiracje. Wcześniej z powodzeniem prowadziła studio projektowe. Nowe, piękne wnętrze zabytkowego garażu, w którym mieści sie restauracja, jest jej autorskim konceptem.

 

Krzysztof Kocierz

Giacomo Monzali

Head Chef
Z pochodzenia Włoch, urodzony w Rimini. Kulinarną wiedzę i szlify zdobywał od najmłodszych lat na kuchniach całego świata – między innymi w Madrycie, Dubaju, Mediolanie, Londynie, Genewie. Pracował z takimi Chefami jak: Felice Lo Basso (*Michelin), Chris i Jess Galvin (*Michelin), Diego Rossi (*Michelin), Paulo Airaudo (*Michelin), czy Sergi Arola (**Michelin). Do Polski przyjechał jako Head Chef Studio Qulinarnego, aby zgodnie z najwyższymi światowymi standardami prowadzić kuchnię i rozwijać swoje pasje zawodowe.
Giacomo Monzali zamieszkał na stałe w Krakowie, gdzie można spotkać go tworzącego autorskie dania w kuchni Studio Qulinarnego.

 

Krzysztof Kocierz

Krzysztof Kocierz

Sommelier
Wicemistrz Polski Sommelierów z roku 2009, oraz trzeci na podium Mistrzostw Polski Barmanów również z tego samego roku. Uczestnik między innymi konkursu Mistrzostw Świata Sommelierów organizacji Worldwide Sommelier Association (WSA) w Rzymie, czy konkursu Międzynarodowych Mistrzostw Sommelierów Hiszpanii (UAES) w Maladze. Członek Stowarzyszenia Sommelierów Polskich od 2007 roku oraz Stowarzyszenia Barmanów Polskich od 2008 roku.

Floor

Marta StaniszewskaMarta Staniszewska

Ewa NiedźwieckaEwa Niedźwiecka

Magdalena ZbrzeżnaMagdalena Zbrzeżna

Katarzyna JarszakKatarzyna Jarszak

Klaudiusz BarańskiKlaudiusz Barański

Przemysław PolnyPrzemysław Polny

Grzegorz PietrzykGrzegorz Pietrzyk

Kuchnia

Michał WątorekMichał Wątorek

Akradiusz GiżaAkradiusz Giża

Vassilis ZouroudisVassilis Zouroudis

Mateusz UlmanMateusz Ulman